Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимки Петел - въпросният автобус със скандалната случка на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимки Петел - въпросният автобус със скандалната случка на
Коментари Харесай

Скандал в автобус на Градски транспорт - Варна: Контролата сваля пътници с валидирани билети

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимки " Петел " - въпросният рейс със скандалната преживелица на спирка " Катедрала "

На скандална преживелица в рейс на " Градски превоз - Варна " стана очевидец " Петел " през днешния ден по обед. 

Приблизително към 12.30 часа по линия 409 посока " Златни пясъци ", тъкмо преди спирка " Тракия ", в транспортното средство се качи контрольорка. Служителката стартира да ревизира билетите на пасажерите с устройство, само че на някои, на които машината е отчела " Успешна валидация " при качването, внезапно се оказа, че устройството на проверяващата регистрира " Изтекло време ". 

Няколко индивида започнаха да питат за какво това е по този начин и контрольорката отговори: " Така е, до момента в който сте в рейса може да ви изтече времето и би трябвало да купите нов билет. "  



При лятна проверка на " Петел " в градската мрежа преди месеци, инструкцията на тогавашен кондуктор гласеше: даже в последната секунда да съумеете да валидирате, билетът ви важи. Днес обаче ситуацията се оказа различна, при което породи спор сред пасажерите и контролата. Няколко индивида си споделиха, че никой не им е обяснил сходно нещо, другояче биха си купили от машината билет с по-дълго времетраене. 



" Вие да не желаете до Златни пясъци с един билет да отидете? " - обърна се с подигравка контрольорката към пострадала, чийто билет се оказа годен при качването, само че няколко минути по-късно към този момент " не важал ", съгласно проверяващата. По думите й трябвало всеки да си гледа изписаните минути на картончето и в случай че се окаже в рейса и просрочи часа, би трябвало или да слезе, или да си купи нов билет. 

" Това няма логичност " - възмутиха се няколко пътуващи. Един от слизащите на спирка реши да услужи с билета си на различен, защото още " имало време " на неговото картонче. 

Сред общата взаимност при пътуващите се появи тъкмо противоположното мнение и абсурдът се възобнови. Една от пътничките стартира да пази контролата като се обърна към една от " просрочилите " с годен билет при качването: Какво се вършиме на забавна, госпожо, вие нямате пари да си купите билет, какви права отстоявате? "  

Последната имитация издигна нова вълна от отвращение, като гражданката " защитничка " на " Градски превоз " даже беше снимана, с цел да се популяризира облика й като антипример в обществените мрежи, че не някой няма пари за билет, а че не е редно да се купува втори билет при вален подобен при качването. 

" Ако ги оставим по този начин да ни изнудват и ризите от гърбовете ни ще смъкнат, а тази ги пази... " - провикнаха се пасажери. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР